Performanta energetica asigurata de YTONG

Case diferite, aceeasi atentie pentru calitatea locuirii
De 85 de ani performanta energetica YTONG sta la baza caselor eficiente energetic din intreaga lume. Comunitati intregi din Germania conteaza pe YTONG pentru construirea caselor eficiente energetic, iar astazi continua sa fie solutia aleasa pentru noile standarde de case recomandate de arhitecti.  Suntem diferiti, insa cu totii ne dorim produse, servicii sau experiente de cea mai buna calitate, iar spatiul in care locuim si calitatea acestuia dau practic tonul stilului nostru de viata!

Pentru noi, a trai in propria casa in siguranta si sanatos este tot ce conteaza si stim ca solutiile de zidarie naturale sunt temelia locuintelor de calitate. O stim de multi ani si ne-am propus ca si in Romania sa asiguram solutia pentru case durabile. Cladirile construite cu solutiile de zidarie YTONG sunt diferite pentru ca reflecta personalitatea fiecarui proprietar, dar elementul comun este atentia pentru calitatea locuirii!

Exista un motiv pentru care atat de multe persoane aleg YTONG.
Este ceea ce ne face diferiti, acele lucruri care iti vor aduce o casa la standardele pe care le visez.
 

 • Solutia pentru case eficiente energetic

  Dintotdeauna YTONG  a fost echivaletul eficientei energetice.YTONG este solutia de zidarie care asigura cel mai bun grad de eficienta energetica pentru o cladire noua, confort sporit pe tot parcursul anului, dar si economii importante la plata facturilor, mai ales in lunile de iarna. In centrul nostru de Cercetare si Dezvoltare din Germania, dezvoltam permanent produsele si serviciile pentru a oferi solutiile constructive inovatoare. Asfel, solutia Ytong A+ cu o valoare lambda de 0.09W/mK elimina necesitatea aplicarii unui strat termoizolator suplimentar pe fatada si permite construirea de cadiri cu consum aproape zero (nZEB) incadrate in clasa energetica A.

 • Materiale naturale pentru zidaria casei

  Nisip, var , ciment si apa sunt materiile pure din natura care alcatuiesc consistenta produselor de zidarie YTONG.  YTONG este cea mai buna alegere pentru sanatatea casei si a familiei. Este, in egala masura, o solutie ideala in materie de eficienta energetica care in perioada de locuire va asigura protectia si siguranta de care aveti nevoie.  performantele tehnice YTONG sunt recunoscute oficial si in Romania, fiind  solutia de zidarie  certificata pentru case verzi de catre Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi. Pentru a beneficia de calitatile zidariei pe termen lung,  alegeti doar materiale minerale, ecologice, care sa permita transferul de vapori si sa asigure protectia optima la foc a locuintei.

 • Un climat interior placut pe tot parcursul anului

  Inertia terminca face ca zidaria YTONG sa asigure o temperatura uniforma, ideala in interiorul casei pe tot parcursul anului. Blocurile de zidarie sunt naturale 100% si lasa peretele sa respire, iar umiditatea din camere se mentine la valori echilibrate,  recomandate de specialisti. Cu YTONG va veti bucura de un ambient confortabil si sanatos pe tot parcursul anului!

 • O investitie pe termen lung!

  Alegeti sa construiti inteligent! Luati in calcul acele produse care in timp va vor amortiza investitia prin economiile din perioada de locuire. Investitia intr-o casa realizata cu YTONG dureaza, cladirea isi pastreaza valoarea in timp. Niciodata calitatea unei case nu se realizeaza cu reduceri in procesul de constructie. Construieste-ti casa pentru un stil de viata premium de care te vei bucura mult timp.

Un sistem de zidarie premium iti va oferi un stil de viata ideal prin beneficiile pe care le vei resimti atat pe termen scurt cat si pe termen lung.

Inteligenta este cel mai bun material de constructii.
Alege sistemul complet de zidarie termoizolanta YTONG pentru locuinta ta!