Din grija pentru generatii

Familiile de pe tot globul protejeaza viitorul lor si al celor dragi, de la o generatie la alta. Au grija sa le fie bine in casele pe care si le aleg. In Romania, bunicii se implica activ in cresterea si educarea nepotilor, economisesc bani pentru casele lor si ii ajuta sa ia decizii importante. Bunicii ofera copiilor lor dragoste si protectie si lasa mostenire grija pentru generatia tanara. Parintii cauta sa ofere copiilor lor un mediu sigur si sanatos si sunt alaturi de ei atunci cand aleg sa se mute intr-o casa noua. Grija pentru casa inseamna de fapt grija pentru generatiile urmatoare!

De peste 85 de ani YTONG protejeaza familiile din intreaga lume. Peretii construiti cu YTONG sunt naturali, durabili, ofera cea mai buna izolare termica si protectie la incendii si cutremure. Este motivul pentru care declaratiile de iubire incep cu noi!

BENEFICIILE APARTAMENTELOR CONSTRUITE CU YTONG

O casa este o punte intre generatii. Parintii transmit copiilor lor un set de valori prin intermediul apartamentelor pe care acestia le vor locui.Pentru YTONG, produs cu o traditie de peste opt decenii, atentia pentru valorile transmise peste generatii a devenit parte din ADN-ul marcii. Responsablitatea, protectia si grija sunt valori inscriptionate fiecarei case construite cu YTONG.
YTONG este ales de dezvoltatorii proiectelor rezidentiale pentru a oferi viitorilor locatari protectie termica si fonica, protectie la incendiu si la seism, dar si eficientizarea si reducerea costurilor!


Iata cateva dintre beneficiile locuintelor construite cu YTONG
  • Protectia termica

    Este punctul forte al acestui produs de zidarie! YTONG, un produs 100% natural, s-a remarcat in Romania datorita nivelului foarte bun de izolare termica asigurat cladirilor, motiv pentru care a fost solutia de zidarie aleasa de Institutul de Studii si Proiectari Energetice (ISPE) pentru primul proiect local de casa pasiva. Proprietatile termoizolatoare deosebite ale blocurilor YTONG asigura un climat interior constant pe parcursul intregului an si un mediu sanatos pentru cresterea copiilor: nivel de umiditate optim, temperaturi constante, aer neviciat.

  • Protectia economiilor

    In blocurile construite cu YTONG, facturile pentru intretinere au o valoare mica. Temperatura interioara se mentine constanta, atmosfera este placuta, iar eforturile pentru incalzire sau racire sunt minime. Economiile astfel realizate pot fi folosite pentru a va bucura de mai multe momente speciale in familie!

  • Protectia fonica

    Produsele YTONG sunt realizate conform standardelor internationale privind proiectarea acustica a cladirilor. Performantele fonice ale blocurilor YTONG variaza in functie de densitatea produselor. Produsele YTONG cu o densitate mai mare impiedica transferul zgomotelor intre camere si va protejeaza fata de zgomotul exterior!

Peste 5.000 de familii din Romania se vor muta anul acesta in apartamente construite cu zidarie premium YTONG.
Indrazniti sa credeti in viitorul calitatii!
   Aflati care sunt principalele proiecte rezidentiale constuite cu YTONG!

Va punem la dispozitie experienta si cunostintele profesionistilor Xella. Va vor raspunde cu drag la intrebari si va pot trimite si un ghid al beneficiilor oferite de apartamentele construite cu YTONG.

Cere mai multe informatii!