Locuinte multi-familiale

A locui in mijlocul unei mici comunitati de locatari care se constituie in cazul unei cladiri mutietajate poate fi o adevarata placere deoarece, cu sistemul Ytong, familia este protejata de stresul zgomotelor interioare si exterioare care sunt prezente in mod inevitabil in acest tip de cladire. Confortul este usor de obtinut in astfel de conditii doar cu un material de calitate cu proprietati fizice superioare, capabile sa ofere o buna izolare fonica, simultan cu o excelenta izolare termica.

In aceste situatii, Sistemul Ytong se dovedeste a fi cea mai buna alegere. Avantajele sunt in egala masura si de partea dezvoltatorului, a constructorului si a arhitectului: Ytong este solutia cea mai buna pentru o executie a zidariei extrem de rapida, usoara si cu posibilitati de modelare aproape nelimitate.

Confortul Ytong

  • Datorita raportului optimizat intre aria de perete exterior aferent fiecarui apartament si cea utila, peretii monoliti Ytong (fara termoizoatie suplimentara) sunt cei mai indicati pentru construirea zidurilor exterioare ale cladirilor supraetajate. Cu Ytong, se ajunge astfel la un grad de izolare termica optim intr-un pachet complet natural, mineral, incombustibil si care dureaza in timp fara a necesita lucrari sau inlocuire asa cum este cazul termoizolatiilor pe baza de polistiren care imbatranesc in timp.
  • Ytong este produs din materii prime naturale 100% din care se realizeaza o zidarie durabila si ecologica, cu proprietati antiseptice si cu cea mai buna permisivitate la vapori oferita de o zidarie masiva.
  • Ytong este ideal pentru investitori, dezvoltatori, constructori. Ytong este usor de prelucrat si de pus in opera, fara a fi nevoie de cunostinte suplimentare sau tehnologii sofisticate. Pierderile de material si energia minima necesara prelucrarii, dar si greutatea redusa sunt avantaje demn de luat in considerare.
  • Ytong este solutia omogena perfecta pentru zidurile din interiorul casei: permite taierea si zidirea etansa cu un consum minim de mortar pentru peretii curbi, se decupeaza fara erori in forme rectangulare si circulare pentru arce, bolti, ferestre rotunde sau pentru diferite tipuri de mobilier solid.