Amenajari interioare si modernizari

Ideile prind viata cu Ytong!

Sistemul constructiv Ytong joaca un rol important in renovarea casei tale datorita caracteristicilor speciale pe care le inglobeaza.

  • Ytong este rapid si simplu de manevrat. Ytong are o densitate scazuta. Ytong este usor de taiat. Ytong este incombustibil. Ytong este drept sau curb, dupa cum doresti.
  • Ytong nu retine umiditatea. Ytong este usor de tapetat, ornat si colorat. Ytong este compact, solid, rezistent si durabil. Ytong poate fi asociat cu lemnul, sticla si metalul.
  • Zidaria Ytong se imbina usor cu constructia deja existenta, fara a crea dificultati. Ytong este solutia perfecta pentru supraetajari si mansardari. Un perete Ytong cantareste doar jumatate din greutatea unui perete realizat cu alt tip de zidarie eficienta si orice decupaj se face intr-un material rigid si omogen.

Afla mai multe despre Ytong Interio, solutia ideala pentru pereti de compartimentare si pentru elemente de design interior ingenioase si usor de realizat.  

Supraetajari

Supraetajarea unei constructii se dovedeste a fi o alegere inteleapta doar cu o zidarie potrivita.
Pentru o buna pozitionare urbanistica, din nevoia de mai mult spatiu si pentru o multime de alte avantaje recurgem la supraetajari. Totul pare a fi simplu pana in momentul in care se confirma de catre proiectant ca datorita greutatii adaugate in exces este necesara subzidirea si intarirea structurii existente. Toate aceste procese duc la dezafectarea temporara a imobilului deja existent si cresterea in exces a costurilor.
Diferenta pentru zidarie o poate face greutatea redusa a sistemului Ytong, care reprezinta doar jumatate din greutatea peretilor realizati cu caramida.
Ytong pune la dispozitie solutia incombustibila si fiabila care confera duritatea si masivitatea necesara unor pereti care se imbina perfect cu structura existenta.

Solutia supraetajarii tale

  • Greutate redusa la jumatate
  • Prelucrabilitate
  • Universalitate
  • Masivitate termica

Amenajari interioare

Transforma interiorul casei tale intr-o oaza de relaxare. Cu Ytong ...
...iti poti defini un perete drept sau curb, dandu-i personalitate
...il poti transforma in parte a mobilierului
...poti darui zonei de living un aspect impunator, cu firide, sau un aer cald, armonizat de suprafete curbe
... poti opta pentru o bucatarie cu caracter solid.

Cu Ytong Design poti face tot ceea ce iti imaginezi. Şi da, iti poti stimula imaginatia – posibilitatile sunt nenumarate.