Apartamente Eficiente Energetic

Alege pentru familia ta locuinte de cea mai buna calitate! Apartamentele din ansamblurile rezidentiale moderne, construite cu produse eficiente energetic de calitate superioara reprezinta o solutie de locuire ideala, cu beneficii importante pe termen scurt si lung.

Beneficii ale apartamentelor premium YTONG


La ce trebuie să fiti atenti atunci cand alegeti un apartament nou?
Finisajele pot fi schimbate de-a lungul anilor. Peretii, insa, vor ramane aceiasi, mai ales in cazul cladirilor multietajate. Materialele din care sunt realizati peretii si felul de punere în opera al acestor produse reprezinta un detaliu foarte important care va influenta consumul de energie dintr-un apartament, bugetul necesar intretinerii, gradul de siguranta al locatarilor, dar si gradul de confort. De aceea este important sa cunoasteti date suplimentare despre calitatea materialelor de constructii care vor influenta decisiv gradul de confort în procesul de locuire.

Care sunt BENEFICIILE unor pereti de calitate in apartamente?


► PROTECTIA TERMICA
PROTECTIA LA INCENDIU
PROTECTIA LA SEISM
► PROTECTIA FONICA
PROTECTIA ECONOMIILOR
 
 Peretii realizati din materiale eficiente si durabile vor genera economii pe termen lung datorita costurilor reduse de intretinere, de incalzire sau racire precum si a costurilor mici necesare pentru reparatii

Calitatea vietii la bloc depinde de calitatea peretilor cladirii!
YTONG este un brand german cu o experienta de peste opt decenii in intreaga lume, o garantie in ceea ce priveste calitatea sistemelor de zidarie termoizolanta. YTONG este solutia moderna pentru pereti, care raspunde celor mai avansate exigente.

► In Romania YTONG este primul material de zidarie certificat ca solutie pentru construirea de locuinte verzi, fiind un produs 100% natural. Certificarea a fost oferita de Consiliul Roman pentru Cladiri verzi (RoGBC).

Proprietatile termoizolatoare deosebite ale blocurilor YTONG asigura un climat interior constant pe parcursul intregului an si un mediu sanatos pentru cresterea copiilor: nivel de umiditate optim, temperaturi constante, aer neviciat.

► Cu YTONG, facturile pentru intretinere se reduc substantial, iar tu poti face economii  pentru a te bucura de mai multe momente speciale alaturi de familia ta YTONG asigura o protectie ridicata fata de zgomotul exterior sau cel venit de la vecini, familia ta putand astfel sa se bucure de liniste in orice moment.

► YTONG iti ofera tie si familiei tale cel mai inalt grad de protectie la foc, intrucat nu permite propagarea flacarilor in camerele alaturate si nu genereaza emisii toxice.

► Peretii solizi realizati cu YTONG permit ancorarea de obiecte de mobilier de dimensiuni mari, pentru ca tu sa iti poti pune in practica cele mai indraznete idei de design interior.In plus, mobilierul amplasat in partea superioara a peretelui salveaza spatiu important.

► Blocurile de zidarie YTONG sunt produse omogene care se monteaza cu mortar in strat de 2 mm – astfel, nu vor exista punti fonice, iar sunetele nu vor fi propagate, oferindu-ti o protectie superioara fata de zgomotul exterior sau cel provenit de la vecinii din bloc.

Afla mai multe despre beneficiile apartamentelor construite cu YTONG!

Proiectele rezidentiale nou construite cu YTONG ofera mai mult decat beneficiile tehnice ale traiului intr-o cladire eficienta energetic: un stil de viata sanatos si acces la o comunitate care aprecieaza aceleasi valori.

Contacteaza-ne pentru Ghidul beneficiilor pe care le poti obtine daca alegi sa te muti intr-un apartament realizat cu blocuri de zidarie YTONG sau pentru a afla informatii despre cele mai importante proiecte rezidentiale construite cu YTONG.