Arhitect

Aveti nevoie de un material de constructie cu adaptabilitate crescuta pentru a pune in aplicare proiecte cu design creativ? Ytong poate fi adaptat pentru a raspunde celor mai sofisticate modele si proiecte de arhitectura.

Avantaje

  • Un sistem constructiv simplu - pentru a inlesni implementarea oricaror idei creative in proiectul unei cladiri - in cazul zidariei simple, cat si a elementelor cu forme speciale - a fost creat sistemul Ytong, menit sa acopere cu succes intreg capitolul de zidarie. Specialistii Ytong mizeaza pe realizarea unui proiect ca un tot unitar si ofera solutii asa incat ideile proiectantului sau ale arhitectului sa fie realizate intocmai prin materiale de constructie de calitate superioara, asistenta tehnica dedicata pe fiecare proiect, scule profesionale pentru prelucrarea exacta a materialului, demonstratii practice si consiliere pe santier.

  • Flexibilitate - Ytong se potriveste foarte bine proiectelor arhitecturale care necesita un material dur si rezistent pentru implementare, dar care sa fie, in acelasi timp, foarte usor de prelucrat si adaptabil celor mai inacesibile locuri si forme.

  • Inovatie - Calitatea produselor si posibilitatea de a prelucra blocurile Ytong in cele mai variate moduri, permit unui design inovativ gandit de arhitect sa nu ramana la nivel de idee, ci sa poata fi construit.

  • Calitate si performante tehnice avansate - Indiferent de complexitatea si tipul proiectului arhitectural, calitatea materialelor de zidarie redau confortul si cresc randamentul constructiei finale. Performantele tehnice avensate ale blocurilor de zidarie Ytong elimina riscul unor reabilitari neprogamate pentru proiectul implementat.

  • Asistenta in design - Consilierii Ytong ofera detalii tehnice specifice modului de lucru cu produsele, in conformitate cu fiecare proiect in parte si pentru toate categoriile de produse Ytong. Astfel veti sti din momentul proiectarii de ce beneficii se va putea profita in momentul implementarii propriu-zise a proiectului

  • Manuale de produs - Pe langa modalitatile de punere in opera, manualul de produs Ytong este o sursa de inspiratie prin ghidul practic de punere in opera si idei pentru folosirea blocurilor de zidarie tip bca in decoratiuni si amenajari interioare.