Blocuri de zidarie YTONG

banner ytong

Ytong  este primul brand de materiale de zidărie din lume si are peste 85 de ani de experienta ca si solutie pentru pereti de zidarie termoizolanta din beton celular autoclavizat (BCA).Ytong pune la dispozitie o gama variata de produse de zidarie care sunt oferite  in sisteme complete destinate atat constructiilor de case unifamiliale, cat si cladirilor de locuinte multifamiliale sau comercial-industriale.

Elementele componente ale sistemului Ytong includ blocuri de zidarie pentru pereti exteriori de inchidere, pentru pereti portanti, dar si produse cu aplicatii la interior pentru pereti de compartimentare, despartitori, elemente de design sau buiandrugi.

Caracteristicile blocurilor de zidarie Ytong

 • Zidarie termoizolanta

  Datorita proprietatilor excelente de izolare termica a blocurilor de zidarie Ytong, se asigura confortul locuitorilor pe durata unui intreg ciclu anual, prin sustinerea unei temperaturi interioare constante, cu umiditate controlata datorita unei bune permeabilitati la vapori.
   
 • Material ecologic si sustenabil

  Ytong este produs din nisip, var, ciment si apa, resurse complet naturale si minerale. Extragerea materiilor prime se face prin procedee neinvazive, ecologice – echilibrul natural nefiind astfel afectat, iar produsul obtinut este ecologic si sustenabil.
   
 • Eficient si Economic

  Punerea in opera simpla si rapida datorita imbinarilor nut-feder si a manerelor de prindere salveaza timp si costuri pe santier. Pe termen lung, eficienta energetica determina economii de energie si la costurile de intretinere a caldirilor sau a locuintelor
   
 • Rezistenta la foc

  Stabilitatea materialului la temperaturi inalte si rezistenta la foc a zidariei asigura protectia optima impotriva incendiilor. Blocurile de zidarie Ytong se incadreaza in clasa A1 de reactie la foc, iar in caz de incendiu nu emana gaze toxice.
*Denumirile comerciale prezentate în acest document au următoarea corespondență cu produsele certificate: Ytong A+ face referire la Ytong D 0.4, Ytong Forte face referire la Ytong D 0.6, Ytong Clasic face referire la Ytong D 0.5, Ytong Interio face referire la Ytong D 0.5, Ytong Design face referire la Ytong D 0.5. Denumirile de mai sus sunt prezente informativ în vederea unei identificări mai ușoare pentru beneficiari a aplicatiilor recomandate de către producător pentru a obține eficacitate în utilizare. Prezentarea acestor aplicatii sunt cu titlu de recomandare si fac parte dintr-o gama mai larga de domenii de utilizare ce pot fi consultate în Certificatul de Conformitate a Controlului Producției în Fabrică 2204 – CPR – 0611.1.M, emis in baza standardului de produs SR EN 771-4+A1:2015. Proiectantul de specialitate este persoana care decide utilizarea finală a produselor, conform legislației în vigoare și a documentelor oferite de producător în baza Reg. 305/2011 cu modificările ulterioare. Trasabilitatea produselor este asigurată prin denumirile prezente în certificatul de conformitate și dimensiunile elementelor.

Gama de produse YTONG