Cladiri comerciale


Flexibilitatea, inovatia, calitatea si creativitatea definesc sistemul constructiv Ytong.
Lucrabilitatea si manipularea usoara a blocurilor de zidarie Ytong cresc semnificativ viteza de executie a proiectului aflat in derulare. In acest fel, veti avea un randament superior cu mai putine resurse si un pret competitiv pentru fiecare metru patrat de zid construit.

Avantajele aduse cladirilor mari construite cu Ytong se vad foarte bine la partea de economie de energie si, implicit, economie de costuri aferente. In acelasi timp, foarte importanta este siguranta cladirii ce va avea un grad ridicat de rezistenta la foc. In plus, zidurile construite cu Ytong sunt o bariera puternica in fata zgomotului.

Beneficiile Ytong

Construit cu Ytong, peretele exterior este un bun suport pentru fatadele aerisite ale cladirilor comerciale si pentru diverse tipuri de placari. Peretele Ytong ofera sisteme de prindere care sunt favorizate de omogenitatea materialului.

  • Cu sistemul Ytong, pot fi realizate panouri de zidarie pentru deschideri si inaltimi mari ale elementelor structurii de rezistenta.
  • Cladirea va avea un risc redus in caz de incendiu - Ytong izoleaza flacarile si nu permite trecerea lor spre incaperile alaturate.