Cladiri industriale

Sistemul constructiv Ytong  este solutia potrivita pentru cladiri destinate unor conditii dure de exploatare.

Material incombustibil si 100% ecologic, Ytong este ideal pentru cladiri industriale care necesita o protectie sporita la foc, iar indiferent de conditiile de mediu, zidaria isi pastreaza aceleasi proprietati pe intreaga durata de viata a cladirii. Obtineti o cladire durabila, rezistenta, intotdeauna la standarde ridicare de functionare. Perfectiunea zidariei care poate ramane aparenta la interior, greutatea scazuta, realizarea pereţilor antifoc, costurile mici de intretinere si solutiile de calitate ce stau la baza produsului, contribuie decisiv la recuperarea investitiei in cel mai scurt timp.

Peretii realizati cu Ytong la exterior si interior termoizoleaza si de asemenea ofera o protectie fonica foarte buna. Datorita formei si a aspectului finisat al blocurilor Ytong, peretele obtinut ofera posibilitatea folosirii zidariei aparente la interior fara tencuiala, iar  vopseaua se poate aplica direct.

  • Ytong este produs din materiile prime naturale din care se realizeaza o zidarie durabila si ecologica, cu proprietati antiseptice si cu cea mai buna permisivitate la vapori oferita de o zidarie masiva.
  • Ytong este ideal pentru investitori, dezvoltatori si constructori. Ytong este usor de prelucrat si de pus in opera, fara a fi nevoie de cunostinte suplimentare sau de tehnologii sofisticate. Pierderile de material si energia minima necesara prelucrarii, dar si greutatea redusa sunt avantaje demne de luat in considerare.