Inovatie

 

Becurile clasice sunt deja istorie! Prezentul inseamna inovatie!

Pentru Xella inovatie inseamna sa gandim astazi pentru ziua de maine. Lampile de iluminat economice, ca simbol al eficientei energetice si al culturii inovatoare Xella orientata spre viitor, vor insoti angajatii si parteneri nostri in toate activitatile de inovare ale companiei de acum inainte.

Filosofia de inovare

Xella construieste prin inovatie.

La Xella, ne propunem ca inovarea sa joace un rol-cheie in viitorul nostru. Marile idei, spiritul progresiv si materiale de constructii orientate spre nevoile viitoare fac din  Xella o companie inovatoare, ale carei produse de inalta calitate si eficiente energetic o pozitioneaza intr-o liga diferita fata de concurentii sai.

Xella produce materiale de constructii si le distribuie in intreaga lume fiind cel mai mare producator de beton celular. Xella este in mod constant in cautarea de concepte noi si sisteme eficiente care ii vor permite sa ofere partenerilor sai de afaceri produse de calitate superioara, sisteme care ii vor contura mai clar imaginea de companie inovatoare.

Inovarea depinde de idei. Si pentru ca rar se intampla ca ideile sa vina din senin, cultura de inovare Xella este promovata în mod activ si patrunde in fiecare segment al companiei.

Ideile tale sunt motorul de inovare

La Xella suntem interesati de cunostintele fiecaruia dintre angajatii nostri - pentru ca puterea inovatoare a celor aproape 7.000 de persoane bine pregatite reprezinta un potential enorm. Partenerii nostri de afaceri sunt, de asemenea, invitati sa viziteze pagina noastra de internet pentru a impartasi idei si sugestii, care pot influenta pozitiv viitorul tuturor.

Va invitam la o calatorie creativa printre paginile noastre de inovatie. Nu numai ca veti gasi inspiratie, dar veti deveni o parte a culturii de inovare Xella.

Asteptam cu interes ideile voastre!

Avand cele mai bune idei pentru succes - Xella construieste prin inovatie!