Investitor privat

Cand facem alegeri pentru propria locuinta este normal ca beneficiile componentelor sa fie bine puse in balanta. Sistemul Ytong este in primul rand creat pentru dumneavoastra, beneficiarul final, care apreciaza pe deplin avantajele directe si indirecte pe termen scurt si lung oferite de orice achizitie viitoare.

Avantaje

  • Izolare termica integrata - Milioanele de pori de aer din care este compus blocul de zidarie Ytong ofera o izolare termica optima. Prin aceasta structura se poate obtine economie de energie a peretilor exteriori fara nici o izolatie termica suplimentara.

  • Confort real vara si iarna - Puntile termice sunt reduse datorita bunei termoizolatii pe toate directiile elementelor. Datorita inertiei termice extraordinare, blocurile de zidarie Ytong ajuta considerabil la reducerea si amortizarea fluxurilor de caldura care intra vara si ies iarna din casa, asigurand un climat confortabil pe tot parcursul anului.

  • Durabilitate - Datorita materiilor prime minerale cu caracter stabil din compozitie - var, nisip cuartos, ipsos si ciment - zidaria tip bca Ytong nu sufera modificari de structura in timp si, astfel, nici proprietatile initiale nu sunt afectate. Peretii construiti vor fi la fel de durabili, rezistenti la fluctuatiile de temperatura exterioare si cu proprietati de izolator termic sporite indiferent de trecerea timpului.

  • Mediu ambiant fara umiditate - Ytong este un material care "respira" si lasa vaporii de apa sa circule in mod natural. Efectul direct va fi eliminarea umiditatii responsabile pentru aparitia fenomenului de condensare si mucegai.

  • Rezistenta la foc Euroclasa A1 - Ytong este un material incombustibil si neinflamabil, incadrat in euroclasa A1 de rezistenta la foc. Protectia oferita de Ytong incepe cu cele mai mici grosimi. Un perete de 10 centimetri ofera o rezistenta in fata incendiilor de pana la 3 ore. Ytong nu emite gaze daunatoare sau vapori toxici la interactiunea cu flacarile, nu se deformeaza si nu creeaza spatii deschise in structura sa in asa fel incat sa favorizeze aparitia curentilor de aer pentru a alimenta combustia cu oxigen.

  • Protectie acustica - Datorita suprafetei alveolare, Ytong are capacitate de absorbtie a sunetului de 5-10 ori mai mare decat alte materiale cu suprafete netede din punct de vedere acustic, pentru o izolare fonica

  • Versatilitate si design - Multiplele variante de blocuri de zidarie Ytong si prelucrabilitatea usoara permit realizarea celor mai diverse elemente de design pentru o arhitectura unica a cladirii.

  • Un material antiseptic si rezistent in fata parazitilor, a insectelor si a organismelor daunatoare.

  • Siguranta familiei tale - Principalul beneficiu al constructiei cu Ytong este o locuinta complet functionala si confortabila, care garanteaza conditii de siguranta optime.