Xella a susținut cursuri practice pentru 150 de arhitecți, urbaniști și ingineri în cadrul Școlii de Vară Allbim NET

 

Xella a fost partenerul Școlii de Vară 2018, unde a susținut sesiuni de școlarizare tehnice și practice pentru cei peste 150 de arhitecți, urbaniști și ingineri folosind soluțiile de zidărie Ytong și produsele termoizolare Multipor.

Promovarea unui mediu construit din produse de calitate, sustenabile și eficiente energetic reprezintă unul dintre obiectivele asumate de către companie, iar evenimentul organizat de Allbim NET a reprezentat o oportunitate de familiarizare a viitorilor specialiști în construcții cu produsele Xella.

Prin demonstrațiile de punere în operă, participanții au fost încurajați să interacționeze cu echipa și cu gamele de produse Ytong și Multipor. Au primit răspunsuri la întrebările tehnice, au testat produsele și au descoperit beneficiile utilizării acestora în multiple proiecte, de la comercial-industriale la case unifamiliale și multifamiliale.

Ne bucurăm că am reușit să-i aducem cu un pas mai aproape de obținerea certificării și îi vom susține în continuare în activitatea lor prin investiții constante în cercetarea și dezvoltarea produselor Xella.