Specialistii Ytong invata liceenii brasoveni cum sa construiasca cu BCA de calitate

Vineri, 11 februarie, specialistii Ytong au vizitiat Colegiul Tehnic de Constructii si Arhitectura Christian Kertch din Brasov pentru o serie de prezentari teoretice si practice despre materialele moderne de constructii tip BCA.

Ytong, singurul brand premium de BCA de pe piata din Romania, isi continua in 2011 actiunile de informare si aplicatii practice destinate elevilor din scolile de constructii prin sesiuni de prezentari si demonstratii interactive. Prin acest proiect, Ytong pune la dispozitia publicului tanar informatii care sa contribuie la educarea lui, iar, pe de alta parte, le ofera posibilitatea de a interactiona cu materiale de ziarie premium, destinate cladirilor viitoare cu un consum de energie aproape zero.

 

Elevii liceului au avut ocazia sa afle ce inseamna si care sunt caracteristicile specifice blocurilor de zidarie tip BCA Ytong, care sunt noile tendinte in constructii si au pus in practica metodele si tehnologiile moderne de constructie specifice materialelor de zidarie Ytong.