Concurs casa Anului 2020

casa anului 2020

Vesti bune pentru arhitecti, studenti la arhitectura si pentru cei pasionati de constructii durabile! Ytong a lansat concursul “Casa Anului 2020”.

Ytong sustine constructiile sustenabile si inteligente si prin concursul “Casa Anului 2020” desfasurat on-line pe http://www.xella.ro/ro/content/concurs_casa_anului_2020.php.

Mecanismul concursului este simplu: participantii intra pe site, raspund la 5 intrebari simple despre casa sustenabila a viitorului si intra in tragerea la sorti pentru premiile finale!

Premiul I consta intr-o imprimanta portabila Canon Pixma, o vizita la fabrica Ytong si o invitatie de participare alaturi de echipa Ytong la "Gala finalistilor Arhetipuri 2011". De asemenea, se ofera 10 premii speciale – vizite la fabrica Ytong de la Paulesti, Prahova.

Concursul a inceput la data de 15 iulie 2011 si se va finaliza pe 27 iulie 2011, iar castigatorii vor fi anuntati pe site-ul http://www.xella.ro/, pe pagina facebook a Ytong si pe pagina de facebook Arhetipuri pe data de 27 iulie.

Regulamentul complet este disponibil aici iar pentru update-uri si detalii despre concurs, va invitam pe www.facebook.com/YtongXellaRo si www.facebook.com/arhetipuri.ro.