Solutii inovative pentru constructii eficiente energetic

solutii inovative pentru constructii eficiente energetic

Ytong lanseaza produse noi cu caracteristici tehnice de ultima ora.

Până în 2020, Uniunea Europeană urmează să implementeze politica 20-20-20. Prin aceste noi normative se urmăreşte scăderea emisiilor poluante cu 20% sub nivelul celor din 1990, de asemenea prioritate este ca 20% din energia consumată în Uniunea Europeană să fie obţinută din surse regenerabile şi nu în ultimul rând să se facă o reducere cu 20% a consumului brut de energie prin creşterea eficienţei energetice.

Noile construcţii trebuie să fie aşadar eficiente energetic, ceea ce înseamnă că folosirea unor materiale de zidărie de calitate superioară devine obligatorie. Tocmai de aceea Ytong, cel mai mare producător de BCA (beton celular autoclavizat) din lume, lansează pe piaţa din România  noi produse, cu caracteristici tehnice avansate, precum: Ytong A+ şi Ytong Forte.

Fiecare dintre aceste produse vine în întâmpinarea unor nevoi specifice fiind create cu tehnologie de ultimă oră, în cea mai modernă fabrică de BCA din Europa de Est şi având ca suport expertiza dobăndită în peste 80 de ani de tradiţie.

Ytong A+ reprezintă inovaţia care duce la un nou nivel performanţa energetică asociată elementelor de zidărie. Având cea mai mică valoare a conductivităţii termice (λ10 sec = 0.09 W/mK) Între produsele de zidărie din piaţa materialelor de construcţii din România, Ytong A+ oferă o remarcabilă termoizolare a anvelopei clădirii. Folosind Ytong A+ se elimină necesitatea utilizării unui termosistem suplimentar şi în acelaşi timp se reglează nivelul de umiditate interioară. Cu Ytong A+ se construieşte un perete “inteligent” care are grijă de confortul şi siguranţa  locuinţei şi totodată scade semnificativ costul de întreţinere.

Ytong Forte este soluţia propusă consumatorilor români pentru casele pe structuri portante.

Elementele de zidărie portantă din gama Ytong Forte prezintă excelente caracteristici antiseismice și de izolare fonică, raportate la propria densitate, având în categorie cel mai mic coeficient de transfer termic (λ10 sec = 0,13 W/mK).

“Clădirile realizate cu Ytong sunt construite să respecte cerinţele actuale şi pe cele ale generaţiilor viitoare. Izolaţia termică excelentă, rezistenţa la foc şi rezistenţa seismică sunt caracteristici remarcabile, care corespund cu standardele cele mai înalte la nivel internaţional. La numai doi ani de la deschiderea fabricii din România, Ytong îşi asumă rolul de pionier al industriei în care activează şi propune consumatorului român produse noi, care au caracteristici tehnice de ultimă oră.” declară Marius Dragne, Director Comercial, Xella România. 

Lansare gama noua de produse Ytong