150 de proiecte devin case prin pachetul “Casa la Galben”

casa la galben ytong

Ytong a lansat programul national de sustinere a calitatii in constructii, “Casa la Galben”

Incepand cu luna mai, Ytong a lansat programul national de sustinere a calitatii in constructii, “Casa la Galben” prin care 150 de proiecte pot beneficia de pachetul complet de casa noua adaptat tipului de locuinta dorit. Astfel, pe langa zidaria tip BCA Ytong, pachetul include mortarul in pat subtire, un set de scule profesionale, transportul pe santier si consilierea mesterului specialist Ytong, care va oferi suportul pentru realizarea primului rand de zidarie al casei. In acest mod timpul de lucru se reduce, pierderile sunt foarte mici iar constructia finala ofera confort si siguranta la cele mai inalte standarde.

„In Romania, inca simtim lipsa unei culturi a calitatii in constructii, iar Casa la Galben reprezinta efortul nostru in aceasta directie. Este important ca lumea stie ca eficienta energetica si durabilitatea lucrarii sunt elementele care dau intr-adevar calitate constructiei.”  spune Marius Dragne, Director Comercial Xella Romania.

Pentru sfaturi personalizate, poti trimite specialistilor Ytong proiectul tau de casa, accesand site-ul  www.casalagalben.ro. Specialistii Ytong sunt cei care te contacteaza apoi si te ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru locuinta cea noua. Avand in vedere ca zidaria reprezinta doar aproximativ 4% din costul total al casei, este important sa alegem materiale de constructie de calitate superioara.

Sa ai o casa durabila si eficienta energetic nu este chiar atat de dificil daca stii cum sa alegi materialele de constructie potrivite pentru locuinta ta.