Ytong Interio –primul produs cu inaltime dubla, ideal pentru pereti de compartimentare

ytong interio

Datorita dimensiunilor speciale, patru blocuri de BCA sunt suficiente pentru a construi aproximativ un metru patrat de perete de compartimentare.

Ytong lanseaza noul produs Interio, destinat compartimentarilor si proiectelor de reconfigurari ale spatiului interior.

Cu o inaltime de 400mm, dubla fata de gama Basic, noul produs, Ytong Interio, reprezinta cea mai buna solutie pentru a finaliza rapid si eficient amenajarile interioare. Datorita dimensiunilor speciale, patru blocuri de BCA sunt suficiente pentru a construi aproximativ un metru patrat de perete de compartimentare. Timpul de lucru scade cu 50%, iar consumul de mortar se reduce la minim. Astfel, sunt suficiente doar 14 minute si 0.9kg de mortar pentru a construi un metru patrat de zidarie.

Pereti drepti sau curbi? Tine doar de optiunea fiecaruia. Puteti inzestra livingul cu firide utile si estetice sau cu suprafete curbe si armonioase sau puteti da bucatariei un aspect impozant. Toate astea se realizeaza simplu, fiindca blocurile de zidarie Ytong Interio pot fi taiate exact si cu usurinta in orice forma sau unghi. Aveti nevoie de un fierastrau si blocul de BCA poate lua orice forma. Depinde doar de imaginatia si iscusinta mesterului.

Materialul nu este sensibil la umiditate asa ca poate fi tapetat, ornat si vopsit. In plus poate fi combinat cu lemnul, sticla si metalul pentru a obtine efecte surprinzatoare ale designului interior. Mai mult decat atat, este rezistent, asa ca puteti ancora dulapuri sau polite.