Ytong a primit pentru a doua oara distinctia "Brand of the Century"

ytong brand of the century

Ytong a fost desemnat „Brand of the century”, de către prestigioasa publicaţie germană cu acelaşi nume. Anual, revista editată de Deutsche Standards EDITIONEN acordă reputatele distincţii doar brandurilor nemţeşti care sunt etalon pentru categoria lor de produse.

 

Anul acesta, brandul de zidărie Ytong a primit, pentru a doua oară, confirmarea „Brand of the century”. Ytong este astfel plasat in randul produselor si serviciilor etalon pentru calitatea germana, fiind inclus in cartea „Deutsche Standards. Marken des Jahrhinderts“.

Creat ȋn 1920, Ytong este prima marcă de beton celular autoclavizat din lume, este un material cu caracteristici tehnice avansate, ideal pentru construcţii de calitate superioară. Bun izolator termic şi fonic, rezistent in caz de cutremur sau incediu, ușor de manipulat și ecologic, betonul celular autoclavizat Ytong este un produs dedicat construcţiilor durabile.

Ytong oferă, peste tot ȋn lume, soluţii constructive de calitate superioară, perfect adaptate nevoilor specifice diferiţilor consumatori, păstrând ȋnsă caracteristica definitorie a brandului- excelenta eficienţă energetică. Disticţia „Brand of the century” vine ca o confirmare ȋn plus că Ytong respectă ȋntocmai standardul de calitate specific celor mai apreciate produse nemţeşti.” a declarat Marius Dragne, Sales & Marketing Director, Xella Ro.

Ȋn cei aproape 100 de ani de existenţă, prin cercetare şi inovaţie, Ytong şi-a păstrat poziţia de lider la nivel internaţional şi este cel mai cunoscut brand de beton celular autoclavizat din lume. Gama de produse include elemente de zidărie exterioară structurală sau nestructurală, zidărie de compartimentare, elemente pentru placări şi decoraţiuni, ȋmpreună cu un pachet extins de produse completentare (mortar ȋn pat subţire, profile U) şi servicii suport pentru produse.

Despre Xella
Brandul Ytong aparţine astăzi grupului Xella, cel mai important producător mondial de materiale de construcţii pentru zidărie din domeniul betonului celular autoclavizat. Grupul are 97 de fabrici şi numeroase centre de vânzare ȋn 30 de ţări. Ȋn România, Xella a inaugurat in anul 2010, la Ploieşti, cea mai modernă unitate de producţie de blocuri de zidărie tip BCA din Europa de Est, sub marca Ytong.