Creatii inedite de design interior din material Ytong prezentate la Expozitia de la Frankfurt

creatii inedite ytong

Cu puţina inspiratie, blocurile de beton celular Ytong au fost folosite pentru realizarea unor adevarate creatii inovatoare de design interior - creaţiile Doli ale artistului maghiar Csaba Pasztor.

 

Dolinele sunt obiecte lucrate manual si pot fi personalizate in functie de spatiul pentru care sunt concepute, avand in vedere ca materialul din care sunt realizate permite sa fie taiat exact si cu usurinta in orice forma sau unghi, nu este sensibil la umiditate si poate fi ornat si vopsit.

Pornind de la un elemente de baza - focul, artistul maghiar a creat obiectele decorative sub forma de cuburi alegand ca material principal de lucru betonul celular autoclavizat Ytong datorita caracteristicii acestuia de rezistenta la foc, fiind incombustibil.  Dolinele sunt folosite ca suport de lumanare si pot fi folosite individual sau imbinate diferit pentru a da nastere unor elemente de iluminat cu forme si structuri particulare, in functie de imaginatia si creativitatea fiecaruia.

Material de calitate superioara, betonul celular autoclavizat Ytong este folosit pentru zidaria exterioara si interioara a cladirilor si pentru amenajarile interioare fiind usor de prelucrat - constructia peretilor despartitori, a semineelor sau a elementelor decorative.

Dolinele vor fi prezentate in aceste zile  la prestigioasa expozitie Ambiente de la Frankfurt, unde sunt prezente anual cele mai noi si creative produse in materie de design interior. Evenimentul este programat sa se desfasoare in perioada 15-19 februarie in Germania.
http://ambiente.messefrankfurt.com/frankfurt/en/besucher/willkommen/erleben.html