Saptamana Altfel alaturi de De-a Arhitectura. Ytong construieste si in educatie.

saptamana altfel de-a arhitectura ytong

YTONG spera ca prin acest tip de proiecte ambitioase mentalitatea romanilor sa se schimbe treptat in ceea ce priveste importanta arhitecturii si calitatea locuirii.

Saptamana ALTFEL imaginata de De-A Arhitectura si sustinuta de Ytong a debutat ieri cu doua conferinte adaptate varstei si nivelului de intelegere al copiilor si a continuat astazi in aceeasi nota.
 
YTONG este primul brand care sprijină acest proiect ce va avea invitate birouri faimoase de arhitectura din Romania. ADNBA,  Nuca Studio, Studio Basar, Dorin Stefan BA si multi altii prezinta precesele de creare si construire propriu-zisa ale cladirilor de orice tip intr-un stil lejer, bazat pe machete, poze si paralele cu filme ori personaje faimoase.
 
„Multe dintre problemele de arhitectura si urbanism, de locuire in cele din urmă, sunt generate de lipsa de informatii si de cultura generala in ceea ce priveste mediul construit. Initiativa organizatiei De-A Arhitectura pleaca de la fundatie, asa cum este si firesc, iar noi dorim sa construim alaturi de ei si sa sustinem initiative care contribuie la imbunatatirea calitatii in constructii si arhitectura” a declarat Madalina Dumitru, Regional Marketing Manager Xella, Romania, Ungaria si Bulgaria.
 
YTONG spera ca prin acest tip de proiecte ambitioase mentalitatea romanilor sa se schimbe treptat in ceea ce priveste importanta arhitecturii si calitatea locuirii. 
Conferintele din cadrul proiectului De-A Arhitectura Povestita vor continua pana pe 5 aprilie la Biblioteca Centrala Universitara „Carol I” .