YTONG alaturi de studenti la Iasi

ytong iasi

Stimularea dorintei de autodepasire, dezvoltarea abilitatilor de organizare responsabila fata de mediu a proiectelor si obtinerea de rezultate cu maxim de eficienta sunt o parte dintre obiectivele pe care le are in comun YTONG cu organizatorii celor cinci zile dedicate studentilor din domeniul tehnic.

In perioada 24-28 aprilie, Facultatea de Constructii si Instalatii, parte a Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi a fost gazda unui program national care reuneste studenti si profesori din toate centrele universitare din Romania, dar si reprezentanti din domeniul tehnic. Organizat sub egida IACSIC (Intalnirea Academica si Culturala a Studentilor din Ingineria Civila), acest program este unic prin diversitatea de activitati: stiintifice, competitionale, recreatice si sociale ce imbina perfect latura academica cu aceea culturala.

YTONG sustine o buna dezvoltare atat teoretica cat si practica a tinerilor ce doresc sa se formeze in domeniul tehnic si s-a alaturat imediat acestei initiative. Reprezentantii companiei le-au povestit studentilor despre produsele de zidărie marca YTONG si le-au facut o demonstratie practica in aer liber.