SUPER ZILELE YTONG

super zilele ytongLuna septembrie marcheaza debutul campaniei Super Zilele YTONG, care consta intr-o serie de demonstratii ce vor avea loc in sediile distribuitorilor YTONG din toata tara.

 

Specialistii YTONG vor arata cum se construieste sau renoveaza eficient si rapid cu ajutorul sistemelor complete de zidarie termoizolanta YTONG din pachetul Casa la Galben. In prim-plan se afla procesul de construire a peretilor monostrat cu blocuri de zidarie termoizolanta YTONG A+, ce prezinta proprietati de izolare termica excelente, dar si difuzie la vapori. Peretii astfel realizati se incadreaza in cea mai inalta clasa energetica (clasa A), fara a mai fi necesara aplicarea unui termosistem suplimentar pe fatada cladirilor.

Pentru mai multe detalii legate de locatiile distribuitorilor care vor gazdui campania Super Zilele YTONG sau programul acestor evenimente, nu ezitati sa ne contactati pe e-mail, la adresa marketing.ro@xella.com sau sa accesati pagina de Facebook a companiei www.facebook.com/Ytong.Romania. Va asteptam!