Top 10 idei inspiraționale pentru amenajări cu YTONG Design

Elementele YTONG Design ambalate în pachete de mici dimensiuni pentru susținerea micilor proiecte de amenajări interioare

Orice proiect de amenajare interioara presupune un proces de atenta alegere a materialelor, a culorilor si a texturilor care vor inspira si vor contribui eficient la realizarea ideilor de design care se doresc a fi realizate intr-o locuinta.

Indiferent daca bugetul disponibil este mic sau unul consistent, pentru amenajarea locuintei se pot gasi solutii foarte variate. Odata cu lansarea de curand a pachetelor de mici dimensiuni de elemente Ytong Design, Ytong va propune o solutie la indemana pentru proiectele mici de amenajari. Pachetele cuprind 4-5 elemente Ytong Design, ceea ce inseamna ca nu veti mai fi nevoiti sa achizitionati un palet intreg de elemente de zidarie pentru lucrarile mici de amenajare. Datorita greutatii reduse, noile pachete pot fi transportate foarte usor acasa!

Ytong Design sunt elemente de zidarie 100% minerale, produsele fiind utilizate pe scara larga, datorita caracteristicilor sale, pentru amenajari creative, ornamentari arhitecturale si proiecte de placari si amenajari in baie. Gasiti mai jos un top cu 10 idei de decorare din care va puteti inspira, fie ca locuiti la casa sau la bloc.

1. Baie

Usurinta in manipulare, precum si faptul ca permit transferul de vapori, asigurand un grad optim de umiditate in incapere, recomanda produsele YTONG Design pentru orice proiect care vizeaza amenajarea baii. Produsele pot fi utilizate in realizarea corpului pentru chiuveta, a unor masti pentru cada sau pentru peretii de separare a zonelor din baie sau caditele de dus.

2. Pereti ornamentali

YTONG Design este o solutia ideala pentru realizarea unor pereti ornamentali. Produsele se monteaza foarte usor si pot fi prelucrate in functie de proiect. Pot fi realizate astfel bolti, pereti curbati, cu un efort minim.

3. Piese de mobilier de mici dimensiuni

O idee ar putea fi reprezentata de realizarea unei masute suport in baie sau crearea unui birou de lucru sau a unui corp pentru amplasarea televizorului.

4. Piese de mari dimensiuni

YTONG Design poate fi utilizat si pentru realizarea cadrului unui dressing.

5. Seminee

YTONG Design este preferat de specialisti in realizarea de seminee, pentru ca este incombustibil, estetic si usor de modelat in orice forma.

6. Spatii pentru depozitare bauturi

Pentru a fi pregatiti în momentele in care avem oaspeti, ar fi recomandat sa avem acasa o crama in miniatura sau un bar, in cazul in care beneficiem de un spatiu generos. Ambele proiecte pot fi realizate cu YTONG Design, rezultatul fiind unul placut si durabil.

7. Bucatarii

In cazul unei bucatarii, blocurile YTONG Design pot fi utilizate atat pentru realizarea intregului mobilier, cat si pentru diverse piese separate, precum insule de mici dimensiuni sau suport de vase. Un avantaj important al acestor produse este reprezentat de faptul ca au clasa A1 de rezistenta la foc.

8. Biblioteci

Cu YTONG Design pot fi realizate cu ușurinta alveole pentru depozitarea cartilor favorite sau a unor piese de decor. De asemenea, produsul este ideal si pentru realizarea unor biblioteci de mari dimensiuni la costuri convenabile.

9. Acoperiri tevi

YTONG Design poate fi prelucrat pentru a rezolva si probleme tehnice, de tipul acoperirii unor tevi.

10. Izolarea unor balcoane din beton

Produsul este recomandat a fi utilizat si pentru izolarea unor balcoane din beton.