YTONG sustine studentii clujeni la Construct Info

Ytong, singurul brand premium de BCA de pe piata romaneasca de zidarie, este partener principal in sustinerea proiectului "Construct Info", dezvoltat de Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica (OSUT) din Cluj-Napoca in perioada 3-7 mai 2010.

Peste 5000 de studenti din cadrul Universitatii Tehnice au ocazia de a fi la curent cu ultimele produse si tehnologii de varf prin intemediul acestui proiect, care are drept scop informarea studentilor si intarirea colaborarii dintre mediul universitar si firme de top din domeniul constructiilor.

Mircea Sibana, Product Manager al Xella Ro, va sustine prezentarea tendintelor si tenologiilor YTONG miercuri, 5 mai, incepand cu ora 12.00, in cladirea Facultatii de Constructii de pe strada Baritiu 25 din Cluj-Napoca, sala 161.

“Sustinem cu fiecare ocazie studentii si proiectele educative din domeniul constructiilor. Am decis sa devenim parteneri ai Construct Info in urma interesului dovedit de studentii clujeni in dezvoltarea profesionala, de a se apropia de mediul de afaceri si de companiile angajatoare. Misiunea noastra, de a educa publicul roman in privinta constructiilor de calitate, are ca prim pas firesc educarea specialistilor de maine in aceeasi directie”, a declarat Marius Dragne, Marketing Manager Xella Baustoffe South-East Europe (BG-HU-RO).

YTONG sustine studentii clujeni la Construct Info