YTONG isi prezinta solutiile rezidentiale la Construct Expo Antreprenor 2010

10 May 2010
Ytong, singurul brand premium de BCA de pe piata romaneasca de zidarie, va fi prezent la cea de-a 17-a editie a Construct Expo Antreprenor, Expozitie Internationala pentru materiale si sisteme pentru constructii. Evenimentul va avea loc in Bucuresti, la Romexpo, in perioada 11-15 mai.

Profesionistii YTONG ii asteapta pe toti cei interesati de solutii rezidentiale inovatoare si accesibile sa viziteze standul 19-21 din cadrul Pavilionului Central Romexpo. Participantii vor avea acces la prezentari detaliate, demonstratii practice si o echipa de specialisti aflati la dispozitia lor pentru orice intrebare.

„Incercam sa profitam de fiecare ocazie pentru a ne intalni direct cu clientii si partenerii nostri. Ne-am pregatit cu multe demonstratii si prezentari utile pentru toti cei interesati de subiecte precum eficienta energetica, izolatia fonica, protectia impotriva focului sau rezistenta seismica in cazul materialelor de zidarie”, a declarat Marius Dragne, Marketing Manager Xella Baustoffe South-East Europe (BG-HU-RO).

„Prin astfel de manifestari, avem ocazia de a le demonstra live clientilor si potentialilor clienti de ce YTONG este singurul brand premium de pe piata de bca si de ce nu merita sa faca economii si rabat de calitate in momentul alegerii blocului de zidarie. Pana la urma, zidaria reprezinta doar 4% din costul total al constructiei, deci calitatea este cea care trebuie sa primeze”.

 

YTONG isi prezinta solutiile rezidentiale la Construct Expo Antreprenor 2010