YTONG provoacă studenții de la Universitatea de Arhitectură si Urbanism din București să conceapă proiecte sustenabile

sustenabilitate ytong facultatea de arhitectura bucuresti

YTONG a lansat o provocare studenților din Facultatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București: regândirea unor obiecte din oraș în așa manieră încât acestea să devină sustenabile!

Obiectele vor fi create cu ajutorul blocurilor de zidărie YTONG, în cadrul unui wokshop intitulat “Obiecte sustenabile în oraș”. În proiectarea acestor obiecte studenții vor ține cont de caracteristicile și avantajele oferite de blocurile de zidărie YTONG în realizarea unor construcții care respectă mediul înconjurător.

YTONG se implică constant în acțiuni de educare și formare a tinerelor generații, urmărindu-se  dezvoltarea interesului pentru mediul construit de calitate, ecologic și eficient energetic.

De asemenea, YTONG este alături de arhitecții și designerii din România în proiecte de construcție , amenajare interioară sau design de obiect. De la amenajarea standului Murmur în cadrul proiectului Downtown Bucharest, la scenografia inedită realizată la târgul de design Autor, intervenții la Romanian Design Week, amenajarea ingenioasă a Grădinii Culturale SoLemn din centrul Capitalei și până la amenajarea vitrinelor designerului de interior Pascal Delmotte YTONG a promovat calitatea și frumosul în construcții.