56 de studenți de la Universitatea de Arhitectură si Urbanism din București proiectează cu YTONG obiecte urbane sustenabile

concurs Ytong Facultatea de Arhitectura

La începutul lunii aprilie YTONG a provocat studenții de la Universitatea de Arhitectură si Urbanism din București (UAUIM) să proiecteze un obiect sustenabil, regândind arhitectura acestuia în vederea protecţiei mediului şi a utilizării energiilor alternative. Specificul obiectului proiectat a fost să se integreze în arhitectura orașului şi sa aiba la bază produse Ytong.

Un număr de 56 de studenți au acceptat această provocare și s-au înscris la workshop-ul organizat în parteneriat cu UAUIM- Facultatea de Urbanism și Asociația Absolvenților Urbaniști și Peisagisti din România.

Lucrările finaliste din proiectul „Obiecte sustenabile în oraşe” sunt expuse în perioada 30 aprilie – 8 mai în holul UAUIM.

Seria de acțiuni YTONG în parteneriat cu UAUIM - FU și AAUPR își propune să continue cu provocări pentru studenți, axate tot mai mult pe proiectare eficientă și sustenabilă.