400 de designeri și arhitecți au participat la Elle Decoration Romanian Design Awards 2015, concurs susținut de YTONG

YTONG a fost și în 2015 partenerul celui mai important concurs de design din România, Elle Decoration Romanian Awards, competiție aflată în 2015 la a doua ediție.

YTONG este unul dintre principalele branduri din Romania care și-au asumat susținerea arhitecturii și designului autohton din dorința de a promova un mediu construit de calitate Produsele YTONG sunt utilizate în proiecte de construcție și amenajare a unor importante spații publice, centre retail și proiecte rezidentiale care au pus accent pe eficiență termică, dar și pe soluțiile de design alese.

YTONG a susținut producția trofeelor din cadrul concursului Elle Decoration Romanian Awards 2015 și a inmanat distinctia pentru amenajarea unui birou de companie. Amenajarea profesionista a spatiilor din birourile companiilor active la nivel local a devenit in ultimii ani un avantaj competitiv important in oferirea celor mai bune conditii de confort pentru angajati.

De asemenea, YTONG este primul brand din România care a decis să fie alături de proiectul de educație De-a Arhitectura, contribuind la implementarea acestuia în școli de stat și private, pentru copiii din clasele a treia și a patra. De-a Arhitectura a primit premiul pentru Cel mai activ susținător al designului din România, în cadrul competiției Elle Decoration Design Awards