Împreună promovăm calitatea în construcții în cadrul Imobiliarium 2019

În centrul activității noastre a stat mereu dorința de a crea un viitor în care calitatea primează. Ne-am străduit să formăm comunități în jurul proiectelor dezvoltate cu YTONG și am susținut activități educaționale, artistice și sociale pentru a încuraja luarea unor decizii informate privind mediul construit, pentru un stil de viață mai bun.

A fost un proces de durată, pe care îl vom continua prin comunicarea beneficiilor soluțiilor Xella, prin vânzări asistate, studii de caz și participarea la evenimente relevante, precum târgul Imobiliarium din data de 17-19 mai 2019.

Credem în relațiile bazate pe încredere, valori comune și sprijin reciproc, de aceea în standul Xella vom susține partenerii care contribuie la promovarea unui standard ridicat de calitate în construcții și vom oferi informații documentate clienților noștri.

Doar împreună putem dezvolta soluții imobiliare moderne, eficiente energetic, în care primează siguranța și confortul.

Urmăriți-ne pe pagina de Facebook, unde vom posta interacțiunile, activitățile și noutățile din stand, iar dacă planurile noastre coincid în acest weekend, vă așteptăm în vizită! Înscrierea este gratuită până pe 16 mai.