Sisteme de pereti interiori

Blocurile de zidarie Ytong pentru pereti interiori sunt solutia tehnica optima pentru realizarea peretilor de compartimentare sau despartitori atunci cand se doreste, renovarea sau realizarea de noi partitionari si reconversii functionale.

Datorita stabilitatii dimensionale mari si a tolerantelor mici ale elementelor, peretele interior construit va fi perfect, foarte simplu de tapetat, ornat si vopsit. Ytong se potriveste oricarui tip de mediu interior, fiind neinflamabil, compact, solid si fara sensibilitate la umiditate. Un perete interior construit cu Ytong are o greutate scazuta si in acelasi timp beneficiaza de o izolare fonica excelenta in raport cu grosimea peretelui datoritata faptului ca sunt elemente cu structura omogena (elemente pline).

Avantajele unui sistem de zidarie pentru pereti interiori realizati cu Ytong Interio XL sunt in special rapiditatea in executie, cu 50% mai mare decat la folosirea unor blocuri de zidarie de dimensiuni normale.

  • rapiditate in executie
  • aproximati 4 elemente de zidarie / mp
  • consum de mortar redus la minim
  • acuratetea executiei
  • absorbtie fonica

Detalii despre blocurile de zidarie Ytong Interio, ideale pentru realizarea peretilor interiori.

Beneficiile sistemului

Protectie impotriva incendiilor
Stabilitatea materialului la temperaturi inalte si rezistenta la foc a zidariilor asigura un comportament exemplar al sistemului YTONG in caz de incendiu si confera un plus de siguranta constructiilor in care este utilizat.
Viteza mare la montaj

Dimensiunile speciale ale blocurilor si atentia exceptionala cu care sunt debitate adauga acuratete lucrului in santier, sporesc viteza la zidire si consolidează premisele unei bune conformari a executiei la proiect.