Termoizolarea plafoanelor

DE CE ESTE NECESARA  protectia plafoanelor in parcari si subsoluri?

Protectia la foc si termoizolarea sunt extrem de importante pentru subsoluri, garaje si parcari, fie ca vorbim despre case particulare sau cladiri publice. Multipor este un material care face parte din clasa A1 de rezistenta la foc, motiv pentru care este considerat incombustibil.

Placile minerale izolatoare Multipor indeplinesc atat cerintele energetice, cat si standardele europene in ceea ce priveste protectia la foc. Puse in opera, acestea reprezinta o solutie ecologica, cu impact redus asupra mediului, fapt atestat prin Certificatul de Calitate Natureplus. Sunt, de asemenea, recomandate pentru constructii "verzi" de catre IBU (Insitut Bauen und Umwelt e.V.- Institutul German pentru Constructii si Mediu). Astfel, in cazul cladirilor de birouri, de pilda, utilizarea Multipor contribuie la indeplinirea cerintelor necesare pntru acordarea certificarilor de cladire "verde".

Conform standardului SR EN 13501-1, Multipor este un material incombustibil. Printre principalele sale caracteristici se numara capacitatea de termoizolare si faptul ca este un material mineral, rigid, 100% ecologic, care permite transferul de vapori si impiedica aparitia mucegaiului, a ciupercilor si a altor probleme generate de umiditate. Aceasta combinatie inedita de rezistenta la foc, cu termoizolarea sanatoasa pentru cladire, 100% minerala, face ca Multipor sa fie preferat de multi dezvoltatori si constructori din tarile vestice.

In Romania, milioane de metri patrati de tavane din cladiri rezidentiale, birouri, centre comerciale si alte spatii publice au nevoie de ajutorul pe care il poate oferi utilizarea sistemului Multipor. Este cu atat mai avantajos cu cat punerea in opera este extrem de simpla si se poate aplica atat pentru spatiile deja existente, cat si pentru constructiile noi, cu minim de efort.


Beneficii ale izolarii plafoanelor la garaje si subsoluri cu Multipor:

  • Montaj prin lipire, economic si rapid;
  • Suprafetele obtinute sunt luminoase si primitoare (Multipor are o textura si o culoare alba placuta);
  • Placile minerale Multipor pot fi aplicate si fara alte finisari speciale;
  • Produs incombustibil- clasa A1 de reactie la foc;
  • Produs mineral, fara fibre si fara agenti poluanti;
  • Executie simpla, fara utilizarea obligatorie a diblurilor;
  • Nu necesita armare si straturi de finisare- armarea si straturile de finisare sunt optionale.