Xella in Romania

Portret

Parte a diviziei de materiale de constructii, compania Xella Ro reprezinta in Romania marca Ytong, cel mai mare producator mondial de beton celular autoclavizat.

In luna aprilie 2010 a avut loc deschiderea oficiala a primei facilitati de productie Ytong din Romania, situata langa Ploiesti, in comuna Paulesti, jud. Prahova.

Aceasta este cea mai moderna unitate de productie de BCA din Europa de Est, avand o capacitate de productie de aproximativ 400.000 m³, rezultat al unei investitii de 32 milione euro.

Fabrica Ytong Paulesti

Xella este angajată la o conduită sustenabilă şi responsabilă din punct de vedere economic si a implementat Codul de Conduită al Furnizorului, aplicabil la nivel de grup. Am definit principii de bază cu privire la anti-discriminare, respingerea angajării de copii şi a muncii forțate, condiții de muncă şi libertăţi de asociere, anticorupție, confidențialitate şi discreție, precum şi siguranța, protecția mediului şi a sănătății. Dezideratul Xella este aplicarea în afacerile de zi cu zi a condițiilor stabilite în prezentul Cod atât de către furnizorii săi, cât şi de subcontractorii acestora.

Pentru o bună colaborare cu Xella, vă invităm să consultați următoarele documente:

1. Termeni și Condiții Generale de Cumpărare

2. Codul de Conduită al Furnizorului Xella

3. Cerințe privind Mediul, Sănătatea și Siguranța pentru contractarea subantreprenorilor

Marca Ytong

logo ytong

Cu o istorie de peste 80 de ani, Ytong face parte din galeria selecta a produselor si serviciilor etalon care au primit distinctia "Brand of the Century", acordata de autoritatile germane in anul 2009. Acest lucru inseamna ca cel mai puternic brand de pe piata materialelor de constructii, care a reprezentat intotdeauna o garantie pentru izolare termica optima si calitate garantata, apartine grupului de companii de top care ofera produse nemtesti excelente.

Importanta ecologica si energetica este prioritara in cadrul companiei noastre in procesul de continua imbunatatire a gamei de produse. Xella este membra a “Energy Efficiency Export Initiative”, cale prin care Ministerul Economiei si Tehnologiei din Germania incearca sa implementeze in cat mai multe tari cunostintele si experienta acumulate in domeniul eficientei energetice.

 
Pachetul de constructii Ytong inseamna materiale de constructii de calitate superioara si include blocuri de zidarie pentru pereti exteriori, pereti interiori si elemente pentru placari si izolatii. Sistemul Ytong include servicii aditionale adaptate fiecarui tip de proiect si raspunde nevoilor individuale ale clientilor.